Republic of Fighters #3

Door Azlannagh, 19-05-2014 13:40

Het derde Republic of Fighters-toernooi ging dit weekend door in Parijs. Het ging door in de sportzaal van een school en er werden een aantal grote namen verwacht zoals Ryan Hart en Luffy. Ook talent van dichter bij ons was aanwezig onder de vorm van een Super Street Fighter Team van LowLandLions.

Er werden een hele hoop fighter games gespeeld tijdens het toernooi, maar we zullen hier enkel verslag brengen van SSF4. Voor alle resultaten kan u hier terecht. Voor Super Street Fighter was het van in het begin al duidelijk dat er in de top drie minstens twee bekenden zouden zitten: Luffy en Ryan Hart. De enige verrassing was dan ook dat zij slechts de tweede en de derde plaats konden behalen. De eerste plaats ging namelijk naar Dieminion, natuurlijk geen onbekende speler, maar de laatste tijd is hij niet zo bekend vanwege zijn resultaten. Justing Wong liet zich wel ooit ontvallen dat hij absoluut niet graag tegen de Amerikaan speelde.

In het SSF4 3v3-toernooi won team Black Panthers weinig verrassend, dat team bestaat namelijk uit Ryan Hart, Dieminion en Problem, die vijfde werd in het 1v1-toernooi. Op de twee plaats komen we dan het team van LowLandLions tegen dat uit Emersion, Prey en MBR bestond. Een knappe prestatie want het derde team bestond uit drie spelers uit de top tien van het 1v1-klassement.

Tot slot hebben we nog enkele sfeerbeelden:

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren.

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam