EG pikt vechtersbaas Kbrad op

Door SenZ, 06-04-2014 18:01, bron: ongamers

EG geeft Kenneth "Kbrad" Bradley een contract en wil zijn opmars verder ondersteunen. Evil Geniuses is een organisatie die weinig introductie nodig heeft. Vroeger scheerde de StarCraft 2-divisie hoge toppen, maar momenteel staan ze vooral bekend om hun succes in Dota 2. De fans van fighting games kennen maar al te goed de line-up van de Amerikaanse 'powerhouse'. Namen als Justin "JWong" Wong, Yuko "ChocoBlanka" Kusachi en Ricky "Ricky Ortiz" Ortiz" krijgen nu het gezelschap van een opkomend talent.

De nieuwkomer maakte indruk op de community door zijn dubbele overwinning op de Koreaan Lee "Infiltration" Sun Woo. Infiltration won eerder EVO 2012, waardoor de overwinningen van Kbrad als een verrassing kwamen. Sindsdien geldt hij als één van de beste spelers in Street Fighter IV. Hij bevestigde die status met héél wat eindplaatsen in de top drie van verschillende toernooien.

Statement van Kenneth "Kbrad" Bradley:

"Ik ben Evil Geniuses erg dankbaar voor de kans die ik nu krijg. Ik zal zeker en vast hard werken voor deze organisatie en mijn teamgenoten. De laatste jaren raakte ik goed bevriend met de meeste spelers uit de line-up, met JWong in het bijzonder. Ik wil hem dan ook even extra bedanken."

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren.

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam